Aktywację użytkowników dokonuje tylko Admin po informacji na Discordzie Uwaga !!! Google / Gmail blokuje korespondencję z forum Archiwum forum PolishSeamen - tylko do odczytu Zapraszamy na serwer głosowy DISCORD |
Dawne, dobre czasy
Moderator: PL_CMDR Blue R
Dawne, dobre czasy
Cześć, cofnijmy się o kilkanaście lat,,,,
- Załączniki
-
- RANK 03-04(01.05)-v 1.3.xls
- (33 KiB) Pobrany 157 razy
Re: Dawne, dobre czasy
A to już tabelka końcowa z RANKINGU ZA OKRES IX-XII.2007 - ładnie zrobiona:
Wydaje mi się, że w jednym byłem... Może serwer "wysypał się" bo nie mogę znaleźć raportu.
A tu już w następnym Rankingu - mój pierwszy patrol rankingowy 08.01.2008:
Ale wynik 19.02.2008 w Patrolu 29 - "Strefa Neptuna" chyba jeden z lepszych o ile nie najlepszy:
PL_Mirko - SURV
• Duży Frachtowiec 17 743 t
• Duży Frachtowiec 20 073 t
i do tego - "Trafiony CVE Bogue niestety zwiał mi."
Wydaje mi się, że w jednym byłem... Może serwer "wysypał się" bo nie mogę znaleźć raportu.
A tu już w następnym Rankingu - mój pierwszy patrol rankingowy 08.01.2008:
Ale wynik 19.02.2008 w Patrolu 29 - "Strefa Neptuna" chyba jeden z lepszych o ile nie najlepszy:
PL_Mirko - SURV
• Duży Frachtowiec 17 743 t
• Duży Frachtowiec 20 073 t
i do tego - "Trafiony CVE Bogue niestety zwiał mi."
Dziś nasz dzień lakierowany Internetem, w telefonie tak jak w gnieździe siedzi mózg,
Całe szczęście, że Bóg stworzył był kobietę... Głupie jest życie ale kocham je... (Andrzej Janeczko)
Całe szczęście, że Bóg stworzył był kobietę... Głupie jest życie ale kocham je... (Andrzej Janeczko)
- PL_CMDR Blue R
Ile to lat temu
Ile to osób się u nas przewinęło. Z tej listy (plus Mirko) to nas tylko dwóch zostało obecnie.
15 lat... Za niedługo 17 lat Polishseamenowania mnie strzeli A jeszcze kilka lat i powiem, że pół życia z PS spędziłem
Dlatego ciesze się, ze mogłem poznać tak wiele osób, spędzić tak wiele godzin na wspólnych grach, czy zlotach
To se nevrati, ale to fajne wspomnienia
Dlatego cieszy mnie, że zajrzałeś do nas znów Kultura
Ile to osób się u nas przewinęło. Z tej listy (plus Mirko) to nas tylko dwóch zostało obecnie.
15 lat... Za niedługo 17 lat Polishseamenowania mnie strzeli A jeszcze kilka lat i powiem, że pół życia z PS spędziłem
Dlatego ciesze się, ze mogłem poznać tak wiele osób, spędzić tak wiele godzin na wspólnych grach, czy zlotach
To se nevrati, ale to fajne wspomnienia
Dlatego cieszy mnie, że zajrzałeś do nas znów Kultura
Czasami brak taktyki, to jedyna możliwa taktyka....
PL_CMDR Blue R (Finek)
PL_CMDR Blue R (Finek)
Ja też wtedy grywałem czesto z Wami, chociaz wcześniej grywalem z Seadevils i to oni mnie wciagneli do multi. Były wyjatkowo fajne emocje w tych grach początkowo, najlepsze były te patrole gdzie było trzeba z poł godziny albo wiecej szukac celów w szarości polarnego dnia. potem jednak ta zabawa sie przerodzila w zawody kto wiecej, szybciej i coraz mniej realistycznie to wyglądało, zatapiania całych konwoi z dziala itp. wtedy dałem sobie spokój, już nie czułem tej atmosfery.
Pamietam że często szybko sam poleglem i widowisko dalej było dobre bo oglądałem jak Mirko ucieka przed bombami
Pamietam że często szybko sam poleglem i widowisko dalej było dobre bo oglądałem jak Mirko ucieka przed bombami
- PL_CMDR Blue R
o? A kogo tu przywiało...
PL_CMDR Blue R (Finek)
PL_CMDR Blue R (Finek)
Cześć chłopcy, to ja, pawian
W szczytowych latach popularności grywało w to z nami kilkanascie osób. Gdzies pewnie są jescze archiwalne opisy patroli na tym forum. Wiele z nich było tworzonych z pasją i ciekawe w lekturze. Każdy może siebie odszukać.
taa, coś mi świta, ale nie wiem w którym kościele ?
- PL_CMDR Blue R
Chodzi o wielki link u góry forum "Archiwum forum PolishSeamen - tylko do odczytu"?
Gdzie np. są archiwalne opisy?
Gdzie np. są archiwalne opisy?
PL_CMDR Blue R (Finek)
PL_CMDR Blue R (Finek)