No wiesz, Pawian:
Aktywację użytkowników dokonuje tylko Admin po informacji na Discordzie Uwaga !!! Google / Gmail blokuje korespondencję z forum Archiwum forum PolishSeamen - tylko do odczytu Zapraszamy na serwer głosowy DISCORD |
Moderator: PL_CMDR Blue R
Ciekawe dlaczego. Może dlatego, że wymyśliłeś dane z kosmosu, prawda? Więc jak wymyśliłeś dane, to nie są one linią, prawda?Jak poprowadzi sie linie od od gdzie jest 7 cm od ubbota do punktu gdzie 5,6 to wychodzi kurs 10 stopni. Ale z kolei punkt 4,2 cm nie przechodzi przez te linię.
Wszystko dobrze zrobiłeś.
Nie. To nie jest logiczne.... Że jak możesz określić kurs... to tego nie zrobisz, bo określiłbyś kurs... a chcesz wiedzieć, jak go wyznaczyć.Przecież logiczne, że żadnych kropek nie zaznaczałem, bo łącząc je miałbym kurs....a pytanie jest właśnie o to jak ten kurs wyliczyć.
Ja wiem że łącząc kropki wyjdzie kurs wroga...PL_CMDR Blue R pisze: ↑11 kwie 2020, 13:26Nie. To nie jest logiczne.... Że jak możesz określić kurs... to tego nie zrobisz, bo określiłbyś kurs... a chcesz wiedzieć, jak go wyznaczyć.Przecież logiczne, że żadnych kropek nie zaznaczałem, bo łącząc je miałbym kurs....a pytanie jest właśnie o to jak ten kurs wyliczyć.
WŁAŚNIE TAK! ŁĄCZĄC KROPKI!