Nowe forum uruchomione. Proszę się rejestrować. Archiwum forum PolishSeamen - tylko do odczytu Zapraszamy na serwer głosowy DISCORD |
Ruski koszmar PR.35
Moderatorzy: PL_CMDR Blue R, PL_Andrev
Ruski koszmar PR.35
W ramach klanu dostępne są specjalne pojazdy, które można zdobyć "za darmo", tj. inwestując czas spędzony wspólnie w grze.
Dość tanio jest obecnie dostępny "Ruski Koszmar" tj. PR.35 - za jedynie 1015 GE (cena powinna jeszcze odrobinę spaść).
W skrócie:
Szybkostrzelna fregata spod bandery Związku Radzieckiego na BR 4.3, której jedynym zadaniem jest wnerwianie niszczycieli innych graczy.
Mała, lekko opancerzona, w ramach modyfikacji można dokupić sobie wyrzutnie rakiet.
Ot, taka wnerwiająca osa.
Dostępna tu: Dlaczego o tym wspominam?
Coś mi świta, że słyszałem, iż w nadchodzącej aktualizacji lista pojazdów klanowych zostanie zmieniona.
Nie wiem co się stanie z aktualnymi - czy zostaną, czy też pokaże się inny zestaw.
Przed ewentualnym zakupem można potestować (patrz screen: test sail)
Dość tanio jest obecnie dostępny "Ruski Koszmar" tj. PR.35 - za jedynie 1015 GE (cena powinna jeszcze odrobinę spaść).
W skrócie:
Szybkostrzelna fregata spod bandery Związku Radzieckiego na BR 4.3, której jedynym zadaniem jest wnerwianie niszczycieli innych graczy.
Mała, lekko opancerzona, w ramach modyfikacji można dokupić sobie wyrzutnie rakiet.
Ot, taka wnerwiająca osa.
Dostępna tu: Dlaczego o tym wspominam?
Coś mi świta, że słyszałem, iż w nadchodzącej aktualizacji lista pojazdów klanowych zostanie zmieniona.
Nie wiem co się stanie z aktualnymi - czy zostaną, czy też pokaże się inny zestaw.
Przed ewentualnym zakupem można potestować (patrz screen: test sail)
Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie odpowiedzi.
I jeśli mimo to je zadaję, to dlatego, że jest to - niestety - mój obowiązek.
- PL_CMDR Blue R
Re: Ruski koszmar PR.35
Można? Bo jak patrzyłem to ta "niepremkowa" jednak wtedy była... I to Pr. 159 chyba jednak była.w ramach modyfikacji można dokupić sobie wyrzutnie rakiet.
I Ps. ty Andrev masz go za 1000 GE... Bo im masz więcej punktów, tym jest tańszy. Mnie prawie 2000 GE kosztuje.
Czasami brak taktyki, to jedyna możliwa taktyka....
PL_CMDR Blue R (Finek)
PL_CMDR Blue R (Finek)
Hę?
Zapodaj screena - wydawało mi się że to kolektywna praca całego klanu, więc wszyscy klanowicze mają go w tej samej cenie.
Zapodaj screena - wydawało mi się że to kolektywna praca całego klanu, więc wszyscy klanowicze mają go w tej samej cenie.
- PL_CMDR Blue R
Proszę... Mnie Firecrest kosztuje już tylko 400 GE
PL_CMDR Blue R (Finek)
PL_CMDR Blue R (Finek)
Tak liczy się kolektywna praca, ale każdemu z tego przypada tylko ta część na którą osobiście zapracował. W moim przypadku na tę chwilę PR 35 to koszt 843 golda.

Ach, każdy sobie...
Dzięki za info - tego nie wiedziałem.

Dzięki za info - tego nie wiedziałem.

- PL_CMDR Blue R
Czuję się zawiedziony.
Wybadałem samolocik... I muszę go jeszcze.... KUPIĆ!
Wybadałem samolocik... I muszę go jeszcze.... KUPIĆ!

PL_CMDR Blue R (Finek)
PL_CMDR Blue R (Finek)
No jak to: "zawiedziony"???
Przecież wszystkie jednostki najpierw badasz, a potem kupujesz...

Przecież wszystkie jednostki najpierw badasz, a potem kupujesz...

Kilo wody pod stopą!

- PL_CMDR Blue R
A zwróciłeś uwagę, że wcześniej:

Można było go kupić za spadające złote orły? I nie pisało, że to tylko przyspieszenie badań.
Można było go kupić za spadające złote orły? I nie pisało, że to tylko przyspieszenie badań.
PL_CMDR Blue R (Finek)
PL_CMDR Blue R (Finek)
Zwróciłem uwagę. I nadal obowiązują "spadające" złote orły.
Tyle, że za te złote orły można było - i nadal można - sobie kupić czas. Ten czas, który inaczej musisz poświęcić na BADANIE maszyny dywizjonowej. I jak już kupisz ten czas (który inni spokojnie odczekują), wtedy możesz (MUSISZ???) kupić wybadaną maszynę za srebrne lwy.
Jakoś od początku tak właśnie to traktowałem, szczególnie, że w specyfikacji każdej maszyny dywizjonowej jak najbardziej podana jest cena w srebrnikach. Która to cena za cholerę nie spada w miarę badania maszyny...
A dokładnie ten sam mechanizm Gadziny zastosowały przy badaniu modyfikacji. Tam też w każdej z modyfikacji masz opcję "kup", za którą to możliwość płacisz "spadającymi" złotymi orłami. I jakoś jestem dziwnie spokojny, że oznacza to kupienie reszty niebieskich żarówek, jaka jeszcze pozostała do końca badania danej cechy maszyny - a potem i tak trzeba byłoby uiścić w srebrnikach za jej włączenie do użytku.
Tak Finek. LIFE IS BRUTAL AND FULL OF ZASADZKAS...

Tyle, że za te złote orły można było - i nadal można - sobie kupić czas. Ten czas, który inaczej musisz poświęcić na BADANIE maszyny dywizjonowej. I jak już kupisz ten czas (który inni spokojnie odczekują), wtedy możesz (MUSISZ???) kupić wybadaną maszynę za srebrne lwy.
Jakoś od początku tak właśnie to traktowałem, szczególnie, że w specyfikacji każdej maszyny dywizjonowej jak najbardziej podana jest cena w srebrnikach. Która to cena za cholerę nie spada w miarę badania maszyny...

A dokładnie ten sam mechanizm Gadziny zastosowały przy badaniu modyfikacji. Tam też w każdej z modyfikacji masz opcję "kup", za którą to możliwość płacisz "spadającymi" złotymi orłami. I jakoś jestem dziwnie spokojny, że oznacza to kupienie reszty niebieskich żarówek, jaka jeszcze pozostała do końca badania danej cechy maszyny - a potem i tak trzeba byłoby uiścić w srebrnikach za jej włączenie do użytku.
Tak Finek. LIFE IS BRUTAL AND FULL OF ZASADZKAS...

Kilo wody pod stopą!