Dział w całości przeznaczony dla pokazania Waszych talentów, tutaj zamieścić możesz swoje opowiadanko, własny filmik i inne rzeczy którymi chcecie się pochwalić.
No i stało się. Odpaliłem mego Spektruma . Działa, buczy i gra. Problem z wgrywaniem programów rozwiązałem za pomocą telefonu, który emuluje magnetofon.
Można kodować dalej
"Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać. Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany ? Ściana i tak zawsze swoje wie" (by Indios Bravos)
Dzisiaj Trumna była w klinice. Wymieniłem 13 kondensatorów, założyłem bajpasy na modulator, dokonałem transfuzji cyny na niektórych elementach. Wszystko dzięki jednemu krajanowi z Będzina. I teraz komp działa rewelacyjnie. Ładuję soft z tableta, który emuluje magnetofon. Wszystko gra i bucy.
"Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać. Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany ? Ściana i tak zawsze swoje wie" (by Indios Bravos)
uczę się dalej asemblera i piszę gierkę "centipede" bazując na świetnym blogu. Ale w międzyczasie, kumpel dostarczył mi swego C-64 więc w ramach odskoczni bawię się teraz "komodorkiem"
Ja też swojego czasu programowałem w turbo Pascalu 5.0 bordeland 1992 (czy jakoś tak, specjalnie najstarszy jaki się dało, a podobno jest jeszcze z 1983) Ma to swój klimat w odróżnieniu do współczesnego programowania.
Ta wielka czcionka, wygląd itp. Podobnie, niektórzy wolą stare horrory w jakości vhs aniżeli HD remastered, gdyż ma to swój niepowtarzalmy klimat i urok
Pewnie da się. Wszystko można zaprogramować, no może oprócz "problemu trzech ciał".