A co do możliwości głosu, no cóż. Polecam spojrzeć na np yt jak wyglądają obie gry, lub samemu zagrać
No dobra, o.k., po prostu wziąłem tą końcówkę, że mam samemu zagrać, zanim się wypowiem... No czy ja nie mogę czasem czegoś źle zrozumieć?! Każdy może!
@PL_Mirko
Cytat:
Prawie wszyscy odwiedzają groby najbliższych, przemierzając nieraz setki kilometrów, więc może jednak dowództwo nie mogło Ci odpowiedzieć, a nie że Cię zlekceważono.
No Mirko jak zwykle ma rację... A do Dowództwa ja pretensji nie mam, tylko po prostu było mi trochę łyso przez ten brak odzewu.
No czy ja nie mogę czasem DRUGI RAZ czegoś źle odebrać?! Każdy może!
A żeby nie wyszło, że trzeci raz ŹLE zrozumiałem, to teraz powiem, że po prostu NIE ROZUMIEM o co chodzi w poniższym:
Cytat:
Co do wyników głosowania - dla mnie remis, a ilość głosów oddanych - wolałbym się mylić.
No jak remis jak nie remis?
O.K. Dobra. koniec z robieniem dymu. Ale przynajmniej banda trochę się ożywiła. I ciekawie się gada. Może coś z tego będzie.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4365 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#23 Wysłany: 2 Listopad 2019, 11:45
PL_CMDR Blue R napisał/a:
Dobra, odkładam trochę na bok Kingdom Come i Gary Grigsby's Eagle Day i zabieram się za WT...
Tylko... US Navy, czy Kriegsmarine....
Niemiecki LS-3 jest najlepszy na niskich tierach, czyli najlepszy wybór aby zobaczyć jak gra wygląda. Jak Ci się spodoba to rozwijasz linię US.
Instalka WarThunder
Ostatnio zmieniony przez PL_Andrev 2 Listopad 2019, 11:47, w całości zmieniany 1 raz
Potwierdzam - LS-3 najlepszy na początek, później US Navy.
Dla mnie najgorsza do gry była BR MTB-1, 8x 7 mm nie daje rady, przeciw G-5 (metalowy kadłub,
ok 130 km/h na Arcade), czy LS-3 z 1x15 mm. BR MTB-1 to dla mnie "Królowa asyst"
Ale ktoś znany na forum WT PL napisał:
Cytat:
Gra japońskimi kajakami to rozpacz.
Widziałem że jest źle, ale nie sądziłem że aż tak.
Tragedia.
Finek - początki są trudne, dobrze by było, gdyby ktoś jednak wprowadził Cię do gry, wskazał podstawy gry. Andrev jest prawie codziennie, jest graczem co najmniej średnio-zaawansowany w Navy, więc mógłby wiele podpowiedzieć. Tylko nie wiem czy ma warunki do rozmowy na Discordzie.
Ja również jestem codziennie, trochę już znam podstawy WT Navy, mogę rozmawiać bez problemu na Discordzie, jestem chętny w miarę moich możliwości do pomocy.
Myślę, że trzeba pomyśleć o założeniu dyw. treningowego, w WT jest taka możliwość. Koszt to 1 mln srebrników GJN. Gdyby Andrev lub Jacek nie mieli takich zasobów, to ja mam na koncie ponad 51 mln, dla mnie to żaden problem.
I jescze ważne - podaj nam swój nick w WT, abyśmy mogli dodać Cię do listy Znajomych.
Ostatnio zmieniony przez PL_Mirko 2 Listopad 2019, 18:28, w całości zmieniany 1 raz
Czy ktoś mógłby mi podać jakie parametry (download, upload, ping itp.) powinno mieć łącze internetowe, żeby SENSOWNIE pociągnąć War Thundera?
Do tej pory wystarczały mi gry singlowe, więc łącze mam jakie mam. Do moich domowych celów wystarczało. No ale jak w "wymaganiach systemowych" WT przeczytałem o konieczności posiadania internetu szerokopasmowego, to zastanawiam się JAK BARDZO SZEROKO... pasmowego.
No to przetestowałem sobie szybkość... Co wyszło - napiszę, ale najpierw niech ktoś odpowie na moje pytanie... Pośmiejemy się potem.
Mam łącze światłowodowe - D 10 Mb/s, Up 2 Mb/s.
Gram jednocześnie z synem - ja w WT, on w Overwatch'a. Nie bez problemów - wczoraj zuważyłem chwilowo PL 66 (Packet Lost).
Ale ogólnie da się grać komfortowo.
Ostatnio zmieniony przez PL_Mirko 9 Listopad 2019, 23:33, w całości zmieniany 1 raz
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 39 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2440 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#33 Wysłany: 11 Listopad 2019, 08:20
Gram gram ale jak na razie to czarna magia dla mnie panie i panowie
@PL_Qbik
To łącze pociągnie grę na bank o ile inni użytkownicy nie będą w tym czasie korzystać z łącza. Ale jak zwiększysz pasmo to jeszcze lepiej.
Tylko powtórzę to co już pisałem , aby uniknąć frustracji z powodu niezaliczanych trafień, zaznaczyć tylko serwer EU, odznaczyć inne serwery.
Gdy czekanie w kolejce się przedłuża, można dodać serwer RU. Gdy spada ilość chętnych do gry – tak 22.00- 23.00, gra i tak wrzuca na serwery niezaznaczone.
@PL_U-96
Zdaję sobie sprawę, że członkowie forum PS to wybitni indywidualiści, którzy dadzą sobie radę grając solo. Nieśmiało, więc napiszę o pewnej możliwości jaką daje WT.
Andrev już wspominał – w WT jest możliwość gry w zespołach 4-osobowych.
Byłem w 2-ch polskich wirt. Dyw. w WT. Na kanale TS ustalało się skład, jednostki, jakimi gramy, jaką bitwę wybieramy. A później w grze wzajemna pomoc, ostrzeżenia o zagrożeniach, Wiele się nauczyłem grając w zespołach. Obecnie w weekendy grywamy w 3-osobowy składzie na SB Air – jest dużo łatwiej.
Bez wspólnej gry, w utworzonym dyw. , z widocznym prefiksem dywizjonu przed nicka’mi graczy, nie ma mowy o efekcie lokomotywy.
Powtarzam ja jestem chętny do wspólnej gry i pomocy w miarę swoich możliwości. Amen
Don't panic.jpg ze strony www.culture.pl
Plik ściągnięto 1 raz(y) 136.64 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Mirko 11 Listopad 2019, 09:38, w całości zmieniany 1 raz
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4365 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#35 Wysłany: 11 Listopad 2019, 13:02
PL_Mirko napisał/a:
Bez wspólnej gry, w utworzonym dyw. , z widocznym prefiksem dywizjonu przed nicka’mi graczy, nie ma mowy o efekcie lokomotywy.
Powtarzam ja jestem chętny do wspólnej gry i pomocy w miarę swoich możliwości. Amen
Nawet niekoniecznie dywizjon*, można grać w zespole 3-4 osobowym bez dywizjonu.
Gra się przyjemniej, a i mocno rośnie szansa na zwycięstwo.
Na czacie można sprawdzić kto ze znajomych jest i czym gra.
Ja akurat preferuję marynarkę RB.
(1) dywizjon kosztuje 2500 GE, to jakieś 16 ojro
(2) można założyć dywizjon "treningowy", koszt 1 mln SL
(1) myślę że można by się zrzucić i Przemo / Jacek* by założył dywizjon,
(2) chyba każdy z nas ma 1 mln SL
* dodatkowo zakładający będzie mógł hostować wspólne gry (trzeba wydać powyżej 10$ aby być hostem)
Ja też się o to dobijam i skrupulatnie gromadzę jednostki
I też liczę na dywizjon, aby był lokomotywą właśnie.
I teraz rozumiem dlaczego nie miałem możliwości pobrabnia misji by URL... Bo ojro odpowiednio nie wydałem?
Problemu nie ma. Podaj tylko ile, a znajdę coś fajnego w interesującej nas cenie (jakiegoś okręcika premium). Widziałem jakiś Niemiecki Dozorowiec 3.0 w niezbyt dużej cenie.
Ps. Czym różni się RB od SB? Czy to to samo tylko jeden używa określenia realistyczne, drugi symulacyjne?
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 39 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2440 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum