POLISHSEAMEN Strona Główna POLISHSEAMEN
**** Forum Klanowe PolishSeamen ****

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki

Zaproszenie


Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z instalacją SH5
Autor Wiadomość
konnichiwa 




Kraj:
united kingdom

Imię: Borys
Ulubiona Gra: Rome Total War 2
Dołączył: 20 Gru 2018
Posty: 3
Skąd: Lubelskie

 #1  Wysłany: 20 Grudzień 2018, 20:47   Problem z instalacją SH5

Witam
Mam problem z instalacją SH5 na Win 7 64bit
Na końcu instalacji pojawia się taki komunikat jak poniżej.
Mam teraz najnowsze sterowniki do Gforca a komp na pewno udźwignie grę.
Ten 191.07 rekomendowany jest jakiś stary i nie mogę go zainstalować a z niczym innym gra nie chce działać.
Miał ktoś taki problem ? Z góry dzięki za pomoc.

blad.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 136.96 KB

blad.jpg
Plik ściągnięto 0 raz(y) 136.96 KB

 
     
PL_olek0849 
Kapitan zur See




Kraj:
poland

Imię: Olek
Ulubiona Gra: SH3
Pomógł: 4 razy
Wiek: 20
Dołączył: 20 Lut 2014
Posty: 2246
Skąd: Kraków

 #2  Wysłany: 21 Grudzień 2018, 23:55   

Probowałeś to odpalić i olać? Mnie poszło na intelu 4000
_________________

 
 
     
PL_kanaron 
Kapitan zur See





Kraj:
poland

Imię: Mati
Ulubiona Gra: Attack the Warship, SH, FSX, IL-2
Pomógł: 4 razy
Wiek: 22
Dołączył: 03 Maj 2013
Posty: 4283
Skąd: Katowice

 #3  Wysłany: 22 Grudzień 2018, 11:02   

Nie masz co się przejmować. Ta weryfikacja po mojemu zawsze zamienia cyfrę setek sterownika na "1". Wiele razy pamiętam, że miałem wersję np. 377.xx i pokazywało 177.xx i oczywiście też komunikat, że nie spełniam wymagań. A wszystko działa normalnie
_________________

 
     
konnichiwa 




Kraj:
united kingdom

Imię: Borys
Ulubiona Gra: Rome Total War 2
Dołączył: 20 Gru 2018
Posty: 3
Skąd: Lubelskie

 #4  Wysłany: 22 Grudzień 2018, 23:01   

Nie wiedziałem że to można olać. W oknie jest tylko jeden button "QUIT" i tyle, koniec imprezy. Z płyty opcja graj jest niedostępna tak jakby gra się nie zainstalowała do końca. Spróbóje na innym kompie a na razie SH 4 musi mi wystarczyć

Dzięki anyway
 
     
konnichiwa 




Kraj:
united kingdom

Imię: Borys
Ulubiona Gra: Rome Total War 2
Dołączył: 20 Gru 2018
Posty: 3
Skąd: Lubelskie

 #5  Wysłany: 22 Grudzień 2018, 23:19   

Dobra poszło, przeinstalowałem, olałem komunikat i sie udało

Dzięki
 
     
von Monke 




Kraj:
poland

Imię: Marcin
Dołączył: 03 Lut 2009
Posty: 2
Skąd: Sląsk

 #6  Wysłany: 26 Grudzień 2018, 17:42   

Witajcie,
zmieniłem laptopa na nowszy i chce zainstalować sh5 z TWoS ze starego lapka, tylko jest problem bo w nowym nie mam cd rom'a. Prubowałem przekopiować dyskiem zewnętrznym ale nic z tego nie wyszło.
Doradźcie coś
 
     
PL_Cmd_Jacek 
Viceadmiral





Kraj:
poland

Imię: Jacek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III
Pomógł: 29 razy
Wiek: 43
Dołączył: 28 Gru 2008
Posty: 4233
Skąd: Będzin

 #7  Wysłany: 26 Grudzień 2018, 18:37   

von Monke napisał/a:
Witajcie,
zmieniłem laptopa na nowszy i chce zainstalować sh5 z TWoS ze starego lapka, tylko jest problem bo w nowym nie mam cd rom'a. Prubowałem przekopiować dyskiem zewnętrznym ale nic z tego nie wyszło.
Doradźcie coś


powinieneś mieć zarejestrowaną grę na Uplay-u. Zainstaluj go połącz się ze swoim kontem i ściągnij grę.
_________________
"Mówię tylko do tych, którzy chcą mnie słuchać
Ci, którzy nie chcą nie obchodzą mnie.
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
ściana i tak zawsze swoje wie"

 
 
     
von Monke 




Kraj:
poland

Imię: Marcin
Dołączył: 03 Lut 2009
Posty: 2
Skąd: Sląsk

 #8  Wysłany: 28 Grudzień 2018, 22:58   

Cześć,
Dzięki za poradę. Pomogło. Teraz na nowo muszę się uczyć obsługi. Pozdrawiam
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Przyklejony: Instrukcja tworzenia misji dla SH5
PL_Andrev Pytania i odpowiedzi 0 28 Czerwiec 2010, 07:52
PL_Andrev
Brak nowych postów Problem z aktualizacją SHIII i instalacją GWX
PL_kanaron Pytania i odpowiedzi 26 11 Maj 2013, 20:57
PL_kanaron
Brak nowych postów problem z instalacją na win 10
błędy instalacji
Wiechu Pytania i odpowiedzi 0 19 Październik 2015, 22:52
Wiechu
Brak nowych postów Problem SH5
PL_Szylol Pytania i odpowiedzi 8 2 Sierpień 2011, 00:53
Hunter
Brak nowych postów PROBLEM Z AKTUALZACJA SH5
activ7777 Dział ogólny do rozmów na temat SH V 5 29 Październik 2010, 08:10
PL_Daritto
Brak nowych postów Problem z megamodem 1.03 SH5
Pitersonic Pytania i odpowiedzi 2 4 Maj 2015, 21:43
Pitersonic
Brak nowych postów Edytor misji dla SH5 Problem
Thomas8S Pytania i odpowiedzi 1 17 Marzec 2011, 19:32
PL_Cmd_Jacek


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group