Aktywację użytkowników dokonuje tylko Admin po informacji na Discordzie Uwaga !!! Google / Gmail blokuje korespondencję z forum Archiwum forum PolishSeamen - tylko do odczytu Zapraszamy na serwer głosowy DISCORD |
Najlepsze wyniki
Moderatorzy: PL_CMDR Blue R, PL_Andrev
Re: Najlepsze wyniki
No ale 250k to "lekka" przesada...

Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie odpowiedzi.
I jeśli mimo to je zadaję, to dlatego, że jest to - niestety - mój obowiązek.
Dziś wskoczyłem na 24 miejsce w zabitych realistyk morskie oraz 24 miejsce klasyfikacji PvP na realistykach morskich 

Gratulacje Sten
Jak najwięcej udanych bitew...
Świetna promocja Klanu i Dywizjonu PLSM w WT

Świetna promocja Klanu i Dywizjonu PLSM w WT

Dziś nasz dzień lakierowany Internetem, w telefonie tak jak w gnieździe siedzi mózg,
Całe szczęście, że Bóg stworzył był kobietę... Głupie jest życie ale kocham je... (Andrzej Janeczko)
Całe szczęście, że Bóg stworzył był kobietę... Głupie jest życie ale kocham je... (Andrzej Janeczko)
THX może spróbujesz z nami popływać Mirko.
Pływam a jakże, gdy na SB Air gra nie pozwala mi rozwinąć skrzydeł, doprowadzi mnie do pasji.
Ale zauważyłem, że i na morzu w WT działają te same algorytmy. Oto przykład - w jeden wieczór po 5-iu w miarę udanych bitwach (2-6 zatopień w bitwie, 2x pierwsze miejsce), w 6-tej, w nagrodę taki wynik - same asysty - 8 razy i 0 zatopień.
Teraz w jeden wieczór gram najwyżej 5 bitew na morzu 
Z Blue Waters "ruszyłem" tylko US Navy, zostało mi jeszcze ok. 10 % Fletcher'a do wybadania. To wszystko zbyt mało, żeby z Wami zagrać.

Ale zauważyłem, że i na morzu w WT działają te same algorytmy. Oto przykład - w jeden wieczór po 5-iu w miarę udanych bitwach (2-6 zatopień w bitwie, 2x pierwsze miejsce), w 6-tej, w nagrodę taki wynik - same asysty - 8 razy i 0 zatopień.

Z Blue Waters "ruszyłem" tylko US Navy, zostało mi jeszcze ok. 10 % Fletcher'a do wybadania. To wszystko zbyt mało, żeby z Wami zagrać.
Dziś nasz dzień lakierowany Internetem, w telefonie tak jak w gnieździe siedzi mózg,
- PL_CMDR Blue R
Dziś połowę gier na 3.0-3.3 spędziliśmy.. To wszystko zbyt mało, żeby z Wami zagrać.
Czasami brak taktyki, to jedyna możliwa taktyka....
PL_CMDR Blue R (Finek)
PL_CMDR Blue R (Finek)
A ja wczoraj przez godzinę pływałem na japońskim BR 1,0.
I było zarąbiście!
Ale to może, Mirko, za nisko dla Ciebie?!

I było zarąbiście!

Ale to może, Mirko, za nisko dla Ciebie?!

Kilo wody pod stopą!

No takich wyników jeszcze nie miałem...

- PL_CMDR Blue R
Finek, służący jako mięso armatnie... i mecz o trzecie miejsce 

Czasami brak taktyki, to jedyna możliwa taktyka....
PL_CMDR Blue R (Finek)
PL_CMDR Blue R (Finek)
Żebyś wiedział, że za nisko. Przy moim słusznym wzroście a i wieku, schylanie się tak nisko mogło by być szkodliwe dla mojego zdrowia. Jeszcze coś by mi strzeliło w kręgosłupie

A poważnie! Nie mam wybadanych nawet na 1,3 okręcików w nacjach RUS, GRB i ITA. Także, jak będę na Discordz'ie a będziesz grał na niskich BR daj znać możemy zagrać

xxx
Pozazdrościłem Stenowi wyników i popłynąłem Cowellem w piracki rejs.
Wziąłem nawet dopalacz, żeby łatwiej poszło.
Efekt był niezły...
Ale jakże daleki od Stenowych!
Cóż: każdy orze jak może.

Pozazdrościłem Stenowi wyników i popłynąłem Cowellem w piracki rejs.
Wziąłem nawet dopalacz, żeby łatwiej poszło.
Efekt był niezły...
Ale jakże daleki od Stenowych!

Cóż: każdy orze jak może.

Kilo wody pod stopą!

Ale... 200?
Gratulacje

Gratulacje